Hotellets Festarrangement
Velkomstdrink: Marquis de la Tour Brut.
Forret: Creme Ninón (kold ærtesuppe) med håndpillede rejer, pære og champagneskum.
Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med sæsonens grøntsager, hertil smørristede kartofler og portvinssauce.
Dessert: Mazarinkage med jordbærconsommé og rabarbersorbet.
Kaffe: Med 1 gl. Cognac el. Baileys
Natmad: Suppe (vælg mellem asparges, kartoffel/porre med bacon, græskar eller gazpacho).
Overnatning i delt dobbeltværelse med bad, toilet, TV og WiFi.
Brunchbuffet: Varieret ta´ selv bord.
Alt dette for 1.095 kr. pr. person
For gæster der ikke overnatter, trækkes 100,- kr. fra kuvertprisen
Hovedretten serveres 2. gang som fadservering.
Tilvalg af ekstra ret:
Sorbet eller appelsingranité + 35 kr. pr. person.
Rugbrødschips med rogn, rygeostcreme og karse + 55 kr. pr. person.
Ostetallerken med 3 slags oste, lækkert tilbehør og brød + 85 kr. pr. person.
Min 20 couverter. Kontakt os gerne for tilbud på fester med mindre end 20 couverter.
Alle vores priser er incl. 25% moms og betjening.
På alle søndage er der et tillæg på 2.000,00 kr.