Skjalm Hvide Hotel
Language DKGB
  • Galleri
  • Find vej
  • Kontakt
Book her
  • Velkommen
  • Ophold
  • Værelser
  • Restaurant
  • Fest
  • Konference
  • Seværdigheder
  • Golf
  • Arrangementer
  • Festlokaler
  • Brunch & Frokost
  • Reception
  • Konfirmation
  • Festbrochure
    • Velkommen
      • Om os
      • Vores historie
      • Small Danish Hotels
      • Miljøpolitik
      • Hotel Tiffany
      • Relevante links
    • Ophold
    • Værelser
      • Enkeltværelse
      • Lille dobbeltværelse
      • Dobbeltværelse
      • Familieværelse
      • Tårnværelset
      • Brudesuiten
      • Ferielejligheder
      • Benefits Loyalitet
    • Restaurant
      • Menukort
      • Vores vinkort
      • Mindre madspild
    • Fest
      • Arrangementer
        • Hotellets Festarrangement
        • Slottets Festarrangement
        • Fredagsbryllup arrangement
      • Festlokaler
        • Slottet
        • Absalonsalen
        • Erik Ejegod Salen
        • Biskopstuen
        • Havestuen
      • Brunch & Frokost
        • Champagne Brunch
        • 3-retters frokostarrangement
        • 3-Retters Buffetarrangement
        • Dansk Buffet
      • Reception
      • Konfirmation
      • Festbrochure
    • Konference
    • Seværdigheder
      • Seværdigheder
      • Lokale seværdigheder
    • Golf
      • Golfbaner
    • Galleri
    • Find vej
    • Kontakt

Book her:

Ankomst:   Antal nætter:  

Hotellets Festarrangement

Velkomstdrink: Marquis de la Tour Brut.

Forret: Creme Ninón (kold ærtesuppe) med håndpillede rejer, pære og champagneskum.

Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med sæsonens grøntsager, hertil smørristede kartofler og portvinssauce.

Dessert: Mazarinkage med jordbærconsommé og rabarbersorbet.

Kaffe: Med 1 gl. Cognac el. Baileys

Natmad: Suppe (vælg mellem asparges, kartoffel/porre med bacon, græskar eller gazpacho).

Overnatning i delt dobbeltværelse med bad, toilet, TV og WiFi.

Brunchbuffet: Varieret ta´ selv bord.

Alt dette for 1.095 kr. pr. person

 

For gæster der ikke overnatter, trækkes 100,- kr. fra kuvertprisen

Hovedretten serveres 2. gang som fadservering.

Tilvalg af ekstra ret:

Sorbet eller appelsingranité + 35 kr. pr. person.

Rugbrødschips med rogn, rygeostcreme og karse + 55 kr. pr. person.

Ostetallerken med 3 slags oste, lækkert tilbehør og brød + 85 kr. pr. person.

 

Min 20 couverter. Kontakt os gerne for tilbud på fester med mindre end 20 couverter.

Alle vores priser er incl. 25% moms og betjening.

På alle søndage er der et tillæg på 2.000,00 kr.

Book her

Vores Mad

 

Brunch

Om morgenen efter jeres fest nyder I en dejlig brunch med jeres gæster. Brunch serveres fra kl. 8.00-10.00. Der er god tid til en hyggelig formiddag, I skal først tjekke ud kl. 11.00

 

Absalonsalen

Bed?mt af 96 g?ster
3.4 / 5
  • TripAdvisor
  • SKJALM HVIDE HOTEL
  • BYGADEN 1, JØRLUNDE
  • 3550 SLANGERUP
  • Tlf.: +45 4733 3389
  • FAX: +45 4738 01 81
  • info@shh.dk