Fest & Reception

På Skjalm Hvide Hotel byder vi vores gæster velkommen i smukke og moderne omgivelser der danner en idéel ramme om livets store begivenheder.

Vi tilbyder festarrangementer med og uden overnatning. Alle arrangementer kan naturligvis skræddersyes efter jeres ønsker og behov.

Vi har stor erfaring med at afholde både store og små arrangementer og fester. Vi sætter en stor ære I, at vores værtspar får den bedste rådgivning og hjælp til at skabe den fest, de drømmer om for dem og deres gæster.

På hotellet findes der 4 festlokaler, Absalon, Erik Ejegod, Slottet og Købmanden. Vi har 64 værelser herunder vores Brudesuite, Tårnværelset og 2 ferielejligheder. Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af vores festlokaler er med direkte udgang til terrasser og haven.

Alle arrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her har vores værtspar også rig mulighed for at sætte sit eget præg på dette.

Udover de perfekte rammer til fejringen af livets store begivenheder, kan vi også tilbyde de ideelle rammer til afholdelse af reception.

Vi er beliggende centralt i det naturskønne Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København, som gør det nemt for jer og Jeres gæster at komme til hotellet. Udover gratis parkering går der også offentligt transport lige til døren.

Vi er i løbende dialog med vores værtspar og brudepar under hele planlægningsfasen, fra det øjeblik de besøger hotellet første gang, og indtil de tjekker ud fra hotellet dagen efter festen.

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.