Bryllup & Vielse

Bryllup og vielse er to ting som går hånd i hånd.

Hold jeres bryllup og vielse på Skjalm Hvide Hotel og lad vores naturskønne have og fine pavillon danne rammen omkring en romantisk ceremoni udendørs i fantastiske omgivelser. Lad vielsen være en oplevelse ud over det sædvanlige for både Jer og jeres gæster.

Vi sørger for at skabe de helt perfekt rammer. I skal selv kun sørge for en aftale med en giftefoged. Giftefoged kan I de fleste tilfælde være en præst, en borgmester eller måske I kender en i familien som kan vie jer?

Gør oplevelsen fuldendt ved at kombinere vielse, reception og bryllup hos os. Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning igennem hele forløbet og helt op til jeres store dag, hvor vores personale her står klar til at byde jer og jeres gæster velkommen, og være med til at sikre en dag i kærlighedens tegn, som I aldrig vil glemme.

Skjalm Hvide Hotel dannede lørdag d. 31/7-21 rammerne for den perfekte bryllupsfest for os. Lige fra ankomsten mærkedes det at personalet elsker at arbejde derude og at kulturen er sund og god, alle var meget hjælpsomme og fleksible i deres tilgang til hvad der måtte komme…” Brudgom, bryllup d. 31 juli 2021

Kontakt os endelig for at høre nærmere om mulighederne i forhold til Jeres bryllup. Det vil glæde os at vise hvad vi kan tilbyde i forhold til jeres ønsker til den store dag.

Vi er i løbende dialog med vores brudepar under hele planlægningsfasen, fra det øjeblik de besøger hotellet første gang, og indtil de tjekker ud fra hotellet dagen efter festen.

Se meget mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.