Vi ser alvorligt på den forestående energikrise, og har i denne forbindelse set på hvordan vi som virksomhed og hotel kan optimere og forbedre vores eget energiforbrug.

På baggrund af verdenssituationen og den tid vi kigger ind i, er vi af den overbevisning at vi alle skal løfte i flok, for at komme bedst muligt ud på den anden side. Vi er alle nødsaget til at kigge på vores forbrugsmønstre og se på hvordan vi kan optimere eget energiforbrug.

Vi har her på Skjalm Hvide Hotel taget en beslutning om at skrue ned.. Fra 1 oktober 2022 til og med 31 marts 2023 vil vi skrue ned for varmen. Dette betyder i sit store hele at vi på værelser og offentlige områder rundt på hotellet vil sænke temperaturen og skrue ned for varmen.

I praksis betyder det at vores gæster vil opleve at komme til et køligere værelse end normalt, dog er radiatoren muligt at stille på efter tjek ind, således at værelset kan bringes op til den ønskede temperatur.

”Vi håber at vores gæster vil tage imod tiltaget med et positivt sind. Ved at indføre dette tiltag kan vi i sidste ende også sikrer at den forestående energikrise ikke kommer til at have indflydelse på vores værelsespriser.” – Jesper Foldbjerg, administrerende direktør 

Vi vil løbende se på hvordan vi kan optimere vores energiforbrug og samtidig også optimere hotellets grønne profil.