Miljøpolitik

I forbindelse med at vi oplever flere udfordringer med vores miljø pga. verdens stigende forbrug ønsker vi at være med at til at sikre en bedre verden for de efterfølgende generationer.

Vi ønsker at arbejde for, at miljøhensyn er en naturlig del af den daglige drift og service. Vi ønsker vedvarende at bidrage til, at vi bruger endnu færre ressourcer og formindsker belastningen på miljøet.

Vi arbejder dagligt med denne udfordring ved konstant at forbedre arbejdsprocesser, produkter og serviceydelser miljømæssigt rigtigt. Forbedringerne og udviklingen sker dog med fokus på at gæstens oplevelse stadig skal være i centrum.

Vi har i denne forbindelse fået miljømærket GreenKey, som sikrer, at vi lever op til nogle forskellige miljøkriterier, samt at vi hele tiden udvikler os i den rigtige retningen mht. miljøet. I vores restaurant tilbyder vi gæsterne at få det mad, de ikke kan spise med hjem i en Doggybag. På den måde tager vi aktivt del i at nedbringe det enormt store madspild, der er i Danmark hvert år.