Small Danish Hotels

Skjalm Hvide Hotel er medlem af Small Danish Hotels, som er en sammenslutning af 80 individuelt ejede kroer, hoteller, slotte og herregårde i Danmark.

Small Danish Hotels er små, håndplukkede kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab.

Se mere om Small Danish Hotels her

I 2021 var det 40 år siden, at en stribe jyske krofædre slog sig sammen under navnet Dansk Kroferie. De havde næppe forestillet sig, at kæden ville brede sig ud over Fyn, Sjælland samt øerne og tælle mere end 4000 værelser fordelt på trendy cityhoteller, eventyrlige slotte, historiske herregårde, badehoteller og klassiske kroer – alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv. Find alle jubilæumsophold på www.smalldanishhotels.dk/40aar

Small Danish Hotels Sjælland

Som en del af Small Danish Hotels på Sjælland er vi med til at bære fanen for de hyggelige hoteller her i landsdelen. Vi tager os af vores gæster i det nordsjællandske med personlig betjening. Vi gør en dyd ud af, at vores gæster føler sig godt modtaget og kan trække vejret helt ned i maven, når de er indlogeret på vores hotel. 

Vi tilbyder hyggelige værelser, smukke suiter og rummelige ferielejligheder, hvor der plads til afslapning og selvforkælelse i rolige omgivelser. Vores værelser er alle smukt indrettet i et stilrent design med inspiration fra den nordiske indretning. For os betyder det noget, at vores gæster ikke føler, at de mangler noget. Derfor er høj service vores vigtigste fokuspunkt. 

Vi tilbyder velsmagende mad i vores restaurant, som er inspireret af det nordiske og det franske køkken. Ønsker I at besøge vores restaurant, anbefaler vi altid, at I booker bord, da restauranten er meget velbesøgt.