Golfbaner

Skjalm Hvide Hotel har samarbejdsaftale med følgende 8 golfklubber:

• Roskilde Golfklub
• Hornbæk Golfklub
• Ree Golf
• Frederikssund Golfklub
• Mølleåens Golfklub
• Smørum Golfcenter
• Værløse Golfbane
• Værebro Golfcenter

Følgende er en beskrivelse af banerne, så De kan sammensætte Deres golfophold udfra de ønsker, som De har til banerne.

Roskilde Golfklub

18 hullers banen er jævnt kuperet, velholdt og godt integreret i de smukke omgivelser ved Boserup Skov. Roskilde Golfklub ligger 26 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel. Banes længde er 5,8 km og betegnes som svær.

Hornbæk Golfklub

Banen vil give en udfordrende golf oplevelse i den smukke nordsjællandske natur, hvor en af Danmarks længste 18-hullers baner er skånsomt anlagt i et usædvanligt smukt kuperet område med søer, åer og skovarealer. Banen er 6 kilometer lang og ligger 40 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel. Banen betegnes som svær.

Ree Golf

I et område, der domineres af bakker, åer, søer og den gamle, højt placerede stubmølle Pibemølle, ligger den udfordrende 18 hullers bane. Den æstetiske bane tilbyder en udfordrende runde. Helsinge Golfklub ligger 25 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel og banen, der er 5,6 kilometer lang, betegnes som mellemsvær.

Frederikssunds Golfklub

Klubben ligger på Egelundsgården i et dejligt terræn og består af en 18-hullers bane på 5,9 km. Frederikssund Golfklub ligger 11 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel og banen betegnes som mellemsvær.

Mølleåens Golfklub

Det er en smuk bane i hjertet af Sjælland i let kuperet terræn i vidunderlige naturomgivelser. Banen ligger 9 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel. Banen der er 5,6 kilometer lang må betegnes som mellemsvær.

Smørum Golfcenter

Klubben har flere baner og gode træningsmuligheder for nybegyndere. Smørum Golfcenter ligger 20 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel og banen betegnes som let.

Værløse Golfklub

Banen er en typisk Sederholm bane med karakteristiske små greens, og den er relativ lang. Banen er ikke præget af så mange træer, men sværhedsgraden af banen ligger hovedsagligt i, at vinden har meget stor indflydelse og de små greens kan være svære at ramme i blæsten. Fairways på banen er brede, men de kan alligevel være svære at ramme. Værløse Golfklub ligger 15 kilometer fra Skjalm Hvide Hotel og banen, der er 5,8 kilometer lang, betegnes som mellemsvær.

Værebro Golfcenter

Banen er en let kuperet mesterskabsbane og ligger i et naturskønt område syd for Stenløse i Egedal Kommune. Banen blev indviet 2. september 2007 og kan med stor glæde spilles af spillere med alle handicap.