Festarrangement

Vi tilbyder festarrangementer med overnatning, og alle arrangementer kan naturligvis skræddersyes efter jeres ønsker. På Skjalm Hvide Hotel byder vi vores gæster velkommen i smagfulde og moderne omgivelser, der danner en idyllisk ramme om livets store begivenheder. 

Vi har stor erfaring med at afholde forrygende fester og sætter en ære i, at vores gæster får den bedste rådgivning og hjælp til at skabe den fest, de drømmer om.

Vi er et lille hotel med stor personlighed, og vi ser det som vores fornemmeste opgave, at vores gæster går glade herfra med dejlige minder fra en skøn aften. Holder I jeres fest hos os, kan I sætte jer til bords velvidende, at der er tænkt på alle detaljer.

 

Se vores selskabsbrochure her…

 

Festarrangement med overnatning

Når festen er slut, kan I lægge jer til ro på vores værelser, som alle er indrettet i elegant og minimalistisk nordisk stil. De rene linjer går igen på værelserne, men hvert værelse har samtidig fine detaljer, som giver sjæl og hygge. 

Vi tilbyder festarrangement med overnatning, så gæsterne kan danse til den lyse morgen, uden at bekymre jer om transporten hjem. I stedet kan I gå til ro i vores behagelige senge redt med blødt kvalitetssengetøj. 

For at fuldende jeres festarrangement med overnatning, er der inkluderet en lækker morgenmad med i prisen. Morgenmaden består af en traditionel hotelmorgenmad, med blandet brød og pålæg og velkendte morgenmadsprodukter. 

Morgenmad leveret til værelset  150,- Kr.

Er I interesseret i at booke et festarrangement med overnatning på Skjalm Hvide Hotel, er I velkommen til kontakte os for priser og muligheder. I kan kontakte os direkte på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.

 

Arrangementer

Festlokaler