Hold bryllupsreception hos os

Vi kan hjælpe med jeres bryllupsreception, så den bliver efter jeres ønsker. Et bryllup skal holdes i de perfekte rammer, lige som brudeparret ønsker. Vi byder alle gæster velkomne i smukke, moderne og unikke omgivelser, som kan skabe den perfekte lokation for livets store begivenhed og kærlighedens fest. Hold Jeres bryllupsreception på Skjalm Hvide Hotel og se frem til en dag hvor alt er arrangeret og I kan slappe af.

Bryllupsarrangement i smukke omgivelser

Vi kan stå for hele brylluppet lige fra vielse, efterfølgende reception og den store fest. I får muligheden for at sætte jeres eget præg på vores omgivelser og skabe de rammer, som passer til jer og jeres bryllupsarrangement. Uanset om i ønsker det store bryllup eller det lille intime bryllupsarrangement, så har vi lokaler, der egner sig hertil. Vores lokaler indebærer:

  • Slottet
  • Absalonsalen
  • Havestuen
  • Købmanden
  • Erik Ejegod Salen

 

Klik her og læs mere om vores forskellige arrangementer..

 

En fest lige efter jeres ønsker

Vi sørger for god kommunikation med brudeparret op til den store dag, så hele dagen bliver i jeres ønsker. Hvis i tilvælger overnatning til brylluppet, skaber I en unik mulighed for at slutte hele oplevelsen og dagen af på bedste vis. Der er ingen bekymringer om køreturen hjem, og vi tager os også af den storslåede morgenmad næste dag. Få en rolig afslutning på den store dag når i vælger overnatning på samme lokation.

Uanset om I kun ønsker bryllupsreception eller hele dagen hos os, så gør vi vores yderste for at skabe den bedste atmosfære. Vi står for alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen med gæsterne. Kontakt os endelig, så fortæller vi med glæde mere om mulighederne, vores erfaring og besvarer hvad I har af spørgsmål.