Brudesuite

Skal I giftes? Hos Skjalm Hvide Hotel tilbyder vi at holde festen, og så kan vi indlogere jer og gæsterne på vores værelser. Her kan I glemme alt omkring jer og nyde jeres bryllupsnat i charmerende, rolige og romantiske omgivelser.

Skal I ikke giftes, er det selvfølgelig stadig muligt at booke vores brudesuite. Suiten er oplagt til jer som trænger til en overnatning i skønne og varme omgivelser.

Pris: 1945,- Kr.

• Værelsesstr.: 50 m2
• Sengebredde – 180 cm
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, badekar, gratis kaffe og the samt ekstra toiletartikler
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Brudesuiten består af thekøkken med spisebord, soveværelse, opholdsstue, badeværelse og balkon.

Fuldend opholdet i vores brudesuite med en flaske kold cava på værelset ved ankomst.
Vi tilbyder også at bringe morgenmaden til døren, som blandt andet kan nydes på den charmerende balkon.

Priser

Cava Semi Seco flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret i suiten 150,- Kr.

Brudesuite på Sjælland

Fejr jeres bryllupsnat på Skjalm Hvide Hotel. Vi byder jer velkommen, og sørger for, at I har alt, hvad I behøver. Vi tilbyder roomservice så I kan nyde de rolige omgivelser med morgenmad i sengen eller på balkonen. 

Hos Skjalm Hvide Hotel får I en brudesuite på Sjælland i hyggelige og romantiske omgivelser. Mangler I lokationen til jeres hvor bryllupsfesten skal afholdes, så stiller vi gerne vores festsale til rådighed. Her kan I, i de yndige sale, afholde jeres drømmebryllup.

Vi sørger for, at romantikken og standarden er i højsædet, så I og gæsterne får en uforglemmelig dag med fuld forplejning. Vil I gerne afholde jeres bryllup på Skjalm Hvide Hotel, kan I læse mere her

Er I interesseret i at booke en brudesuite på Sjælland, kan I her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er I velkommen til at kontakte os på telefon +45 47 33 33 89 eller mail info@shh.dk.