Brudesuite

Skal I giftes? Hos Skjalm Hvide Hotel tilbyder vi at holde festen, og så kan vi indlogere mange af gæsterne på vores værelser – og selvfølgelig også brudeparret i vores smukt indrettede brudesuite. Her kan I glemme alt omkring jer og nyde jeres bryllupsnat i skønne, rolige og romantiske omgivelser. Skal du ikke giftes, men trænger du blot til en overnatning i skønne omgivelser, er dette selvfølgelig også en mulighed i vores brudesuite.

Pris: 1945,- Kr.

• Værelsesstr.: 50 m2
• Sengebredde – 180 cm
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, badekar, gratis kaffe og the samt ekstra toiletartikler
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Brudesuiten består af thekøkken med spisebord, soveværelse, opholdsstue, badeværelse og balkon.

Et ophold i vores brudesuite kan fuldendes ved, at der står kold cava på værelset ved ankomst. Derudover kan morgenmaden bringes til døren og evt. nydes på terrassen.

Priser

Cava Semi Seco flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret i suiten 150,- Kr.

Brudesuite på Sjælland

Fejr jeres bryllupsnat hos Skjalm Hvide Hotel. Vi byder jer velkommen, og sørger for, at I har alt, hvad I behøver. Vi tilbyder roomservice og kan levere måltider til jeres værelse. Nyd eventuelt jeres morgenmad i sengen eller jeres frokost på balkonen. 

Hos Skjalm Hvide Hotel får I en brudesuite på Sjælland i hyggelige og romantiske omgivelser, og er I i tvivl om, hvor bryllupsfesten skal afholdes, så stiller vi gerne vores festsale til rådighed. Her kan I i de yndige sale afholde jeres drømmebryllup. Vi sørger for, at romantikken er højsædet, og at I og gæsterne får en uforglemmelig dag med fuld forplejning. Vil I gerne afholde jeres bryllup på Skjalm Hvide Hotel, kan I læse mere her

Er I interesseret i at booke en brudesuite på Sjælland, kan I her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er I velkommen til at kontakte os på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.