Tårnværelset

På Skjalm Hvide Hotel har vi i alt 64 værelser og heraf et tårnværelse, som er en af vores suiter. I tårnværelset finder du en unik og eventyrlig stemning i en minimalistisk indretning inspireret af den nordiske stil. Med charmerende og fine detaljer bliver tårnværelset hyggeligt og behageligt.

Pris fra: 1.695,- Kr.

• Værelsesstr.: 30 m2
• Sengebredde 160 cm

• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, gratis kaffe og the på værelset + ekstra toiletartikler
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Tårnværelset ligger i Slottets tårn og består af stue/soveværelse og badeværelse.

Fuldend jeres ophold i vores charmerende tårnværelse med en flaske kold cava, som venter på jer ved ankomst.
Nyd tosomheden og få bragt morgenmaden til døren.

Priser er som følger:

Cava Semi Sec flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret i suiten 150,- Kr.

Hotel i skønne omgivelser

Du finder Skjalm Hvide Hotel blandt skøn natur. I tårnværelset har du smuk udkig over Jørlunde kirke samt idyllisk natur. Oplev fredelige omgivelser, som kan få dig helt ned i gear.

Et ophold i tårnværelset byder på afslappede og hjemlige rammer, hvor du let kan lade batterierne op og glemme tid og sted. Læn dig tilbage i sofagruppen eller sengen og oplev den høj standard vi tilbyder hos Skjalm Hvide Hotel. Vi tilbyder roomservice, så du kan få bragt maden til dit værelse og nyde de varme omgivelser. Vi sørger for at du ikke mangler noget under dit ophold på Skjalm Hvide Hotel. 

Er du interesseret i at booke tårnværelset, kan du her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 47 33 33 89 eller mail info@shh.dk.