Tårnværelset

På Skjalm Hvide Hotel har vi i alt 64 værelser og heraf et tårnværelse, som er en af vores suiter. I tårnværelset finder du en unik og eventyrlig stemning i en minimalistisk indretning inspireret af den nordiske stil. Med smukke og fine detaljer bliver tårnværelset hyggeligt og behageligt.

Pris fra: 1.695,- Kr.

• Værelsesstr.: 30 m2
• Sengebredde 160 cm

• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, gratis kaffe og the på værelset + ekstra toiletartikler
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Tårnværelset ligger i Slottets tårn og består af stue/soveværelse og badeværelse.

Et ophold i en af vores suiter kan fuldendes ved, at der står kold cava på værelset ved ankomst. Derudover kan morgenmaden bringes til døren.

Priser er som følger:

Cava Semi Sec flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret i suiten 150,- Kr.

Hotel med udsigt

På Skjalm Hvide Hotel kan du booke værelse på hotel med udsigt. I tårnværelset har du blandt andet udkig til Jørlunde kirke og smuk natur. En fredelig udsigt, som kan få dig helt ned i gear.

I tårnværelset får du et ophold i afslappede rammer, hvor du let kan lade batterierne op og glemme tid og sted. Du kan blot læne dig tilbage i sofagruppen eller sengen og slappe helt af. Vi tilbyder roomservice, så har du brug for at få bragt maden til dit værelse, så klarer vi gerne det. Vi sørger for at du ikke mangler noget under dit ophold på Skjalm Hvide Hotel. 

Er du interesseret i at booke tårnværelset, kan du her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.