Frokostarrangement

Skal familie og venner samles til en overdådig frokost? Hvad enten det er frokost til en barnedåb, en fødselsdag eller en familiesammenkomst, så har vi de ideelle rammer for frokostarrangementer. Vi tilbyder frokostarrangementer til både små og store selskaber.

Vi har sat en stor ære i at sammensætte gennemtænkte frokostarrangementer som tager højde for både smag og oplevelse. Alle vores frokostmenuer er sammensat ud fra sæsonens råvarer.

Der er rig mulighed for at afholde et frokostarrangement i naturskønne områder. På hotellet findes der 4 festlokaler, Absalon, Erik Ejegod, Slottet og Købmanden. Vi har en stor have og frodige, grønne omgivelser. Flere af vores festlokaler er med direkte udgang til terrasser, stilsikre loungeområder og vores grønne udearealer og haven.

Alle arrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her har vores værtspar også rig mulighed for at sætte sit eget præg på dette.

Få mere info om vores frokostarrangementer i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne brochure med alle vores frokostarrangementer lige her…

Kontakt os for en uforpligtende dialog, hvor vi her kan gennemgå alle ønsker til arrangementet.

Frokost til barnedåb

På Skjalm Hvide Hotel holder vi gerne barnedåb i hyggelige og familiære omgivelser. Vi sørger for, at alle detaljer går op i en højere enhed, så I ikke skal bekymre jer om noget. I skal blot læne jer tilbage og nyde festen. 


Vores restaurant sørger for, at der står lækker og velsmagende frokost til barnedåb, så vores gæster kan spise jer mætte i sæsonens råvarer. Vores prioritet er, at vores gæster altid har det, de har brug for, så de får en uforglemmelig dag. 

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for frokost til barnedåb hos Skjalm Hvide Hotel. Kontakt os direkte på +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.