Vandreruter

Oplev den skønne natur omkring Fjordlandet og i hele Nordsjælland til fods..

Vi har udarbejdet 3 skønne ruter på henholdsvis 2,6 km, 5,3 km & 13,7 km. Disse ruter tager dig rundt i nærområdet og igennem både by og skønne naturområder. Se her hvor vi fører dig hen:

Tryk her for 2,6 km
Tryk her f0r 5,3 km
Tryk her for 13,7 km

 

Er du interesseret i mere anerkendte ruter, som tager dig med rundt til historiske steder og naturskønne områder, så kan vi anbefale følgende:

Den Danske Pilgrimsrute

Hop på ruten i Farum. Ruten tager dig forbi Hillerød og op langs Esrum sø. Læs mere om ruten her

Margueritruten

Gå ad den berømte Margueritrute fra Frederikssund og op til Arresø, hvor det her er muligt at opleve Sonnerup- og Auderød skov. Se hele ruten her. Her er det også muligt at downloade ruten til sin GPS. I kan vælge at tage jeres bil til Frederikssund eller tage ruten til fods. Der er 5 km til Frederikssund, hvor du går ud på Margueritruten på Hørup skovvej.

Nationalpark Skjoldungernes land

I Nationalpark Skjoldungernes Land findes der mange rigtig gode muligheder for at opleve naturen til fods ad smukke vandreruter, bl.a. ad Skjoldungestierne. Læs meget mere om de forskellige ruter og hele nationalparken her.

Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Nationalparken er Danmarks næststørste nationalpark og rækker sig ud over 263 kvm2. Der kan opleves spor af kirke- og kongemagt i hele nationalparken i form af borgruiner, slotte og klostre. Læs meget mere om hele nationalparken her.

Vandreture er også oplagt undervejs for gæsterne ved booking af Skjalm Hvide som konferencehotel.