Dobbeltværelse

Hos Skjalm Hvide Hotel har vi i alt 64 værelser, hvoraf to er suiter og to er familielejligheder. De resterende 60 værelser er fordelt mellem enkeltværelser og dobbeltværelser. Vores dobbeltværelser er som følgende: 

Pris fra: 1245,- Kr.

• Værelsesstr.: fra 15 m2
• Sengebredde 180 cm (2 x 90 cm senge)
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, skrivebord, lænestol.
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Et ophold på et af vores værelser kan fuldendes ved at der står kold cava på værelset ved ankomst. Derudover kan morgenmaden også bringes til døren.

Priser er som følger:

Cava Semi Sec flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret på værelset 150,- Kr.

Dobbeltværelse på hotel

Omgivelserne omkring Skjalm Hvide Hotel er hyggelige og rolige. Et dobbeltværelse på vores hotel er perfekt til et romantisk ophold eller en hyggelig weekendtur med venner og veninder. Her er der plads til, at I kan fordybe jer i hinandens selskab, samt nyde den nordsjællandske natur og lokale seværdigheder. Vi er tæt beliggende på vandre- og cykelruter, hvor naturen virkelig kan nydes. 

Efter en vandre- eller cykeltur kan I nyde nogle af de velsmagende retter fra vores restaurant, som er et fusionskøkken af nordisk og fransk gastronomi. Restauranten har hyggelige omgivelser, som I kan slappe af i. Ønsker I hellere at nyde maden på jeres værelse, er der også mulighed for dette.

Vores dobbeltværelser bruges også til vores golfophold. Skjalm Hvide Hotel samarbejder med 8 golfbaner. Du kan læse mere om vores golfophold her

Er du interesseret i at leje et dobbeltværelse på hotel, kan du her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk