Hotelværelse Nordsjælland

Vi tilbyder unikke og smukke muligheder for det perfekte hotelværelse i Nordsjælland. Skal i have kæresteweekend, familieferie eller noget helt tredje? Vi har de perfekte hotelværelser til enhver anledning. Skjalm Hvide Hotel er et 3-stjernet hotel, hvor vi tilbyder 64 værelser, 2 suiter og 2 ferielejligheder. Vi er centralt placeret i smukke Nordsjælland med masser af natur og oplevelser omkring os. Book et hotelværelse og se frem til en idyllisk overnatning.

Billige hotelværelser med luksus

Vi har ofte forskellige tilbud på oplevelser, så du kan få billige hotelværelser med luksus og kvalitet. Se vores forskellige tilbud her på siden og drøm dig væk til en skøn weekend nordpå. Vi ønsker at du som gæst får den bedste oplevelse og har derfor gjort meget ud af vores tilbud. Det er også muligt at optjene benefits point, hver gang du bor på Skjalm Hvide Hotel. Så kan du se frem til billige hotelværelser eller et festarrangement med tilbud.

Stort udvalg af værelser

Vi har et større blandet udvalg af forskellige værelser, så der er muligheder for enhver. Du kan vælge imellem:

  • Enkeltværelse
  • Lille dobbeltværelse
  • Dobbeltværelse
  • Familieværelse
  • Tårnværelset
  • Brudesuiten
  • Ferielejligheder

Nyd et ophold i det nordsjællandske med luksuriøse omgivelser, smuk natur og ikke mindst lækker mad i vores populære restaurant. Book et ophold her på siden i et af vores moderne værelser, der er skønt indrettet med roligt design. Lad op i de bedste omgivelser på Skjalm Hvide Hotel. Alle værelser er inkl. morgenmad og mulighed for aftensmad i vores skønne restaurant.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine mulgiheder for arrangementer og lignendende på vores hotel, så kontakt os endelig på telefon 4733 3389.