Selskabslokaler Sjælland

Skal der holdes fest? Find smukke selskabslokaler på Sjælland hos Skjalm Hvide Hotel. Vi har fem sale, hvor Absalonsalen er vores største sal med plads til op mod 120 personer. Alle festsale er indrettet til at danne rammen om forrygende fester og med mulighed for selskabslokaler med overnatning. 

Absalonsalen er indrettet lyst og imødekommende med store vinduespartier mod haven og udgang til en stor terrasse og grønt område. Salen har en god akustik ved større selskaber og her er mulighed for både runde borde, hestesko eller langborde. Det perfekte selskabslokale på Sjælland til både små og store fester og med mulighed for overnatning.

Ved selskaber i Absalonsalen vil Havestuen og Biskopstuen blive benyttet til servering af velkomstdrinks og kaffe efter middagen.

Uanset om der er brug for større eller mindre selskabslokaler Sjælland, står vi klar til at byde jer velkommen på Skjalm Hvide Hotel. 

Selskabslokaler med overnatning Sjælland

På Skjalm Hvide Hotel giver vi mulighed for udlejning af selskabslokaler med overnatning på Sjælland. Vi har 64 værelser, hvor to er suiter og to er ferielejligheder. De resterende 60 værelser er fordelt mellem enkelt- og dobbeltværelser, så der er rig mulighed for, at festens gæster kan overnatte i idylliske, behagelige og rolige omgivelser.  

Booker I selskabslokaler med overnatning på Sjælland hos Skjalm Hvide Hotel, så skal I ikke tænke på at skulle køre hjem sent på aftenen. I kan blot gå op på et af vores hyggelige værelser og læne jer tilbage. 

Ved alle arrangementer med overnatning på Skjalm Hvide Hotel  er morgenmad inkluderet i prisen.

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.

Ved andre spørgsmål til vores selskabslokaler på Sjælland med eller uden overnatning, er I velkommen til at kontakte os direkte på +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.