Hold bryllup som på et slot – i elegante omgivelser

Hold bryllup på et slot – eller det der minder om. Byd gæsterne velkomne i smukke, unikke omgivelser i vores gamle villa. Med vores lokalers elegante indretning giver du din fest en helt speciel stemning. Vores festlokale kaldet Slottet kan rumme op til 45 mennesker og er derfor perfekt til den mindre og intime bryllupsfest. Gør dit bryllup til en helt speciel dag og aften – hold det i vores slotslignende festlokaler.

Bryllup på slot med overnatning

En af de mange fordele ved at holde bryllup hos Skjalm Hvide Hotel er muligheden for et bryllup på slot med overnatning for brudeparret og alle gæster. Vi råder over 64 værelser, heraf er der to suiter og et tårnværelse, som vil egne sig perfekt for brudeparret. Når man booker overnatning til et bryllup, giver man alle gæster muligheden for en god aften, hvor festen kan fortsætte så længe, der er lyst til det, og alle kan komme sikkert i seng bagefter. Når festen er slut, kan gæsterne og brudeparret trække sig tilbage i rolige og behagelige omgivelser og se frem til lækker serveret morgenmad næste dag. Ønsker I at høre mere om mulighederne for jeres fest, så ring endelig på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.

Slottet hos Skjalm Hvide Hotel har en festsal, to hyggelige stuer samt en havestue og velindrettet terrasse. Dette gør Slottet perfekt til både sommerbrylluppet med champagne på terrassen eller vinterbrylluppet med masser af plads i de tre lokaler.

Rammerne for den perfekte dag

Vores kokke, tjenere og andre ansatte gør deres yderste for at skabe de perfekte rammer for jeres bryllup. Vi ved, det er en helt speciel dag, hvor alt skal være perfekt, så I som brudepar kan slappe af. Overlad alt det praktiske til os, så sørger vi for en god fest, hvor alle gæster føler sig tilpas.

Ring til os på telefon +45 4733 3389 eller skriv en mail til info@shh.dk, så vender vi tilbage med information og muligheder. I er også velkomne til at booke en rundvisning.