Unikke festlokaler Nordsjælland

Søger du unikke festlokaler i Nordsjælland til din næste begivenhed? Skjalm Hvide Hotel råder over flere smukke og unikke festlokaler, som kan skabe de perfekte rammer for dit arrangement. Vi tilbyder festlokaler med overnatning, spisning og stilfulde omgivelser. I et af vores mange lokaler kan du få den fest, du drømmer om.

Book festlokaler med overnatning

Når du booker festlokaler med overnatning til dig og dine gæster, skaber du rammerne om den perfekte fest, hvor alle kan danse til langt ud på natten og ikke skal bekymre sig om køreturen hjem. Der er mange fordele i at booke overnatning til sit arrangement. Gæsterne er mere afslappet og festen kan eventuelt fortsætte den næste dag. Find det lokale, der bedst afspejler din stil og arrangementets størrelse, så sørger vi for en uforglemmelig overnatning.

Vi gør meget ud af servicere og forkæle vores gæster. Vores ønske er at skabe en hyggelig atmosfære med høj service. Hos os er der plads til alle, store som små, sjove som seriøse arrangementer. Se billeder og læs mere om de forskellige lokationer og overnatninger her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, så fortæller vi med glæde mere.

Hold din drømmefest hos os

Vores festlokaler i Nordsjælland kan huse ethvert arrangement, lige fra den runde fødselsdag, barnedåb, vielse, reception og det helt store bryllup. Ved overnatning tilbyder vi 64 værelser, heriblandt også en brudesuite, tårnværelse samt ferielejligheder. Derfor har vi også plads til enhver, både den store familie eller det nyforelskede par.

Vi står klar med professionel vejledning samt høj service og lækker forplejning. Vi sørger for alle detaljer og at dagen går op i en højere enhed. Når I booker festlokaler og eventuel overnatning hos os, kan I trygt læne Jer tilbage og nyde dagen. Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne.