Fest på hotel med overnatning

Fest på hotel med overnatning i Nordsjælland for både jer og jeres gæster.

På Skjalm Hvide Hotel i Nordsjælland byder vi vores gæster velkommen i smukke og moderne omgivelser, der danner en idéel ramme om livets store begivenheder.

Hold jeres fest på Skjalm Hvide Hotel og lad vores skønne hotel danne rammerne omkring Jeres fest. Hvad enten I ønsker en stor fest eller et lille intimt arrangement, så har vi mulighed for at danne rammerne omkring en fest på hotellet.

Vi er beliggende centralt i Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København, og kan dermed tilbyde fest med overnatning på hotellet.

På hotellet findes der 4 fest lokaler, Absalon, Erik Ejegod, Slottet og Købmanden. Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af vores festlokaler er med direkte udgang til terrasser og have. Med en fest på hotellet er i tæt på byen men samtidig også i nogle rolige og naturskønne omgivelser.

Alle arrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her har I som værtspar også rig mulighed for at sætte Jeres eget præg. Send en mail til os på info@shh.dk for at høre mere om mulighederne ved fest på hotel med overnatning.

 

Klik her, og læs meget mere om vores arrangementer..