Konferencehotel

Skjalm Hvide Hotel er et konferencehotel med 4-stjernede konferencefaciliteter, som har kapacitet til møder og konferencer med op til ca. 100 deltagere.

Vi har 4 konferenceafdelinger fordelt over hele konferencehotellet, som alle har egen opholdsstue og flere grupperum. Dette giver mulighed for at skabe den ro, der er nødvendig ved afholdelse af konferencer. I alle konferencelokaler findes projektor, whiteboard, flipover, lærred samt gratis WiFi. Yderligere udstyr kan bestilles. Ved at benytte sig af et konferencehotel giver det mulighed for en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige.

Som konferencehotel har vi sørget for at alle vores mødelokaler har dæmpbart lys, flytbare borde på hjul og et godt naturligt lysindfald, hvilket bidrager til et godt arbejdsmiljø. Udover mødelokaler fordelt rundt på hotellet, tilbyder vi også flere loungeområder samt mulighed for at bevæge sig udenfor i vores udendørs arealer.

Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af kursusafdelingerne er med direkte udgang til terrasser og haven, hvilket giver god mulighed for at rykke arrangementet udenfor. Haven kan frit benyttes til spil og teambuilding aktiviteter.

Hotel og konference

Ved at kombinere hotel og konference kan i sikre nogle gode og givende dage i rolige omgivelser. Sammensæt nogle dage der tager højde for at vi både er et hotel og tilbyder konferencer.

Hotellet har i alt 64 værelser, heraf 2 suiter. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Alle vores værelser er derudover indrettet med arbejdsbord og vi tilbyder også gratis Wi-Fi.

Brug dagen i vores mødelokaler, og imens sørger vores dygtige kokke for at tilberede sund og lækker mad, med ønsket om at I skal få en madoplevelse udover det sædvanlige. Inspirationen hentes i årstidens råvarer og det nordiske køkken, men også de bedste ting fra alverdens køkkener finder vej til menuen.

Tidspunkt for middag og frokost tilpasses efter jeres program og vi er altid åbne for ønsker til menuen.

Efter middagen er det muligt at benytte hotellets loungeområder eller fortsætte jeres konference i mødelokalet. Det er muligt at benytte en af vores hyggelige opholdsstuer, hvor der kan serveres aftenkaffe og sættes en selvbetjeningsbar op, alt efter ønske. Der er rig mulighed for hyggeligt og afslappet samvær i opholdsstuerne, som både er udstyret med billard og bordfodbold.

Overnat på hotellet i forbindelse med jeres hotel og konference besøg. Vi har i alt 64 værelser, heraf 2 suiter. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Alle vores værelser er derudover indrettet med arbejdsbord og vi tilbyder også gratis Wi-Fi.

Vi er beliggende i skønne Nordsjælland kun 30 minutter fra København. Der går offentlig transport lige til døren og vi tilbyder gratis parkering.

Kontakt venligst vores konference ansvarlige Sabina for at få tilsendt et skræddersyet tilbud eller for en snak om, hvordan jeres næste konference kan sammensættes.

Ring på telefon 47 33 33 89 eller send en mail til sr@shh.dk

Se også gerne mere information i den blå boks til højre, hvor du her kan tage et kig i vores konferencebrochure.