Konferencehotel Nordsjælland med mange fordele

Skjalm Hvide Hotel er et konferencehotel i Nordsjælland med 4-stjernede konferencefaciliteter, som har kapacitet til møder og konferencer med op til ca. 100 deltagere.

Vi har 4 konferenceafdelinger fordelt over hele konferencehotellet, som alle har egen opholdsstue og flere grupperum. Dette giver mulighed for at skabe den ro, der er nødvendig ved afholdelse af konferencer. I alle konferencelokaler findes projektor, whiteboard, flipover, lærred samt gratis WiFi. Yderligere udstyr kan bestilles. Ved at benytte sig af et konferencehotel giver det mulighed for en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige.

Som konferencehotel har vi sørget for at alle vores mødelokaler har dæmpbart lys, flytbare borde på hjul og et godt naturligt lysindfald, hvilket bidrager til et godt arbejdsmiljø. Udover mødelokaler fordelt rundt på hotellet, tilbyder vi også flere loungeområder samt mulighed for at bevæge sig udenfor i vores udendørs arealer.

Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af kursusafdelingerne er med direkte udgang til terrasser og haven, hvilket giver god mulighed for at rykke arrangementet udenfor. Haven kan frit benyttes til spil og teambuilding aktiviteter.