Familieværelse

På Skjalm Hvide Hotel er der plads til hele familien. Vi tilbyder familieværelser med plads til max fire personer. Vores familieværelse er rummeligt og hyggeligt indrettet i et minimalistisk design. Ud af vores i alt 64 værelser, er to af vores værelser familielejligheder.

Pris: fra 1.345,- Kr. (2 personer)

• Værelsesstr.: fra 24 m2
• Sengebredde – 180 cm
• Opredning til ekstra person 300,- Kr. (max 4 personer)
• Babyseng (under) 2 år 150,. Kr
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Et ophold på et af vores værelser kan fuldendes ved at der står kold cava på værelset ved ankomst. Derudover kan morgenmaden også bringes til døren.

Priser er som følger:

Cava Semi Sec flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret på værelset 150,- Kr.

Hotel med familieværelse

Ferie med familien giver ro og adspredelse fra hverdagen. Hos Skjalm Hvide Hotel giver vi plads til familieferien i vores familielejligheder. Vores hotel ligger i nærheden af vandre- og cykelruter, så vil I gerne have en aktiv familieferie, er der rig mulighed for dette. 

Vi er beliggende tæt på Frederikssund, Hillerød, Roskilde og København, hvor der også er mange forskellige seværdigheder, som hele familien kan samles om. Vi sørger for, at I har alt, hvad I behøver under jeres ophold, og i vores restaurant kan I nyde velsmagende mad. Ønsker I at få maden leveret til værelset, er dette også en mulighed. 

Uanset om I skal på et længere ophold eller blot være afsted i et par dage, så byder vi jer velkommen på Skjalm Hvide Hotel i naturskønne omgivelser. 

Er I interesseret i at tage på hotel med familieværelse, kan I her på hjemmesiden booke opholdet online. Har du spørgsmål til booking eller værelset, er I velkommen til at kontakte os på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.