Familiearrangement Nordsjælland

På Skjalm Hvide Hotel har vi mulighed for at holde festlige familiearrangementer i vores smukke sale. Vi har i alt fem velindrettede sale af forskellig størrelse, hvor Erik Ejegod salen er en lys og indbydende sal med plads til op til ca. 35 deltagere. Salen er ideel til hyggelige familiearrangementer, og der hører en dejlig opholdsstue med bløde sofaer og billardbord til.

Ved et familiearrangement i Nordsjælland på Skjalm Hvide Hotel sørger vi for, at salen pyntes flot op med smuk og indbydende borddækning. Vores kokke sørger for, at der bliver serveret velsmagende mad, der får tænderne til at løbe i vand, inspireret af årstidens friske råvarer. Vores restaurant bygger på en fusion af det nordiske og franske køkken. 

På Skjalm Hvide Hotel sørger vi for, at der ikke mangler noget. Vores idylliske og hyggelige beliggenhed sætter rammerne for et forrygenden sjovt familiearrangement i Nordsjælland, hvor I kan læne jer tilbage og nyde et godt grin i selskab med venner og familie. 

Salen ligger på hotellets 1. sal tæt på flere af hotellets værelser. Der er udgang til balkon både fra Erik Ejegod Salen og fra opholdsstuen.

Familiearrangement hotel

At holde et familiearrangement på hotel giver mulighed for at kunne slappe af, da planlægningen er minimal. Vi sørger for, at der ikke er noget, der mangler, da det for os er vigtigt, at vores gæster slapper af og får en god oplevelse. 

Et familiearrangement på hotel kan suppleres med overnatning i vores stilfulde og smukke værelser. På Skjalm Hvide Hotel har vi i alt 64 værelser, hvor to er eksklusive suiter og to er velindrettede ferielejligheder. 

Ved arrangementer med overnatning medfølger morgenmad i prisen. Vores morgen består af en almindelig, men lækker og mættende hotelmorgenmad med forskelligt brød og pålæg, yoghurt og andre morgenmadsprodukter. 

For at fuldende en overnatning efter et familiearrangement på hotel, tilbyder vi en lækker brunch, hvor der er et stort udvalg af skønne retter. Læs mere om vores brunch-menu og priser her

Se mere info på familiearrangement i Nordsjælland i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.

Ved andre spørgsmål til vores selskabslokaler på Sjælland, er I velkommen til at kontakte os direkte på +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.