Familiearrangement Nordsjælland

På Skjalm Hvide Hotel har vi mulighed for at holde festlige familiearrangementer i vores smukke sale. Vi har i alt fem velindrettede sale af forskellig størrelse, hvor Erik Ejegod salen er en lys og indbydende sal med plads til op til ca. 35 deltagere. Salen er ideel til hyggelige familiearrangementer, og der hører en dejlig opholdsstue med bløde sofaer og billardbord til.

Ved et familiearrangement i Nordsjælland på Skjalm Hvide Hotel sørger vi for, at salen pyntes flot op med smuk og indbydende borddækning. Vores kokke sørger for, at der bliver serveret velsmagende mad, der får tænderne til at løbe i vand, inspireret af årstidens friske råvarer. Vores restaurant bygger på en fusion af det nordiske og franske køkken. 

På Skjalm Hvide Hotel sørger vi for, at der ikke mangler noget. Vores idylliske og hyggelige beliggenhed sætter rammerne for et forrygenden sjovt familiearrangement i Nordsjælland, hvor I kan læne jer tilbage og nyde et godt grin i selskab med venner og familie. 

Salen ligger på hotellets 1. sal tæt på flere af hotellets værelser. Der er udgang til balkon både fra Erik Ejegod Salen og fra opholdsstuen.