Lokaler til fest i Slangerup

Vi tilbyder lokaler til fest i Slangerup på Skjalm Hvide Hotel. Vi har fem sale i forskellige størrelser, der passer til enhver fest. Vores lokaler til fest er hyggelige og flot indrettet i en enkel nordisk stil med smukke detaljer. Købmanden, som er vores nyeste festlokale i Slangerup, er kendetegnet ved at være lyst og indbydende, med en intim og privat atmosfære, idet der også er en frodig have tilknyttet til festlokalet. Den lyse indretning og de små fine detaljer giver salen sjæl og varme, som både giver en intim og hyggelig stemning, der kan sætte rammerne for enhver begivenhed.


Der er plads til 60 personer i Købmanden, som tidligere har været beliggende i Jørlundes Brugsforening, hvilket også er deraf lokalet har fået sit navn.

Hvad enten der skal holdes fødselsdag, bryllup, barnedåb eller konfirmation, så kan vi holde arrangementet med selskabslokaler i Slangerup.

Selskabslokaler Slangerup

På Skjalm Hvide Hotel kan vi slå dørene op til vores smukke og stilfulde selskabslokaler i Slangerup, hvis der skal holdes fest med stil, luksus og elegance. Vores omgivelser er rolige og indbydende, så I som gæster kan føle jer godt tilpasse. 

Vi har i alt 64 værelser, hvor to er eksklusive suiter og to er velindrettede ferielejligheder. I forbindelse med booking af selskabslokaler i Slangerup, kan der med fordel bookes overnatning på vores skønne og stilfulde værelser. Alle værelser har god komfort, indrettet i minimalistisk stil med fokus på detaljen og i varme farver. 

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure. 

Ved andre spørgsmål til vores selskabslokaler på Sjælland, er I velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.

Kontakt os for at høre mere om vores festlokaler

Vi har et stort udvalg af festlokaler Slangerup til enhver anledning. Uanset hvad du søger festlokaler til, så skal du kontakte Skjalm Hvide Hotel. Vi hjælper med glæde til at finde en løsning, der opfylder alle behov for lokale til fest.