Udlejning af festlokaler

På Skjalm Hvide Hotel tilbyder vi udlejning af festlokaler til alle former for arrangementer. Vi har fem sale i forskellige størrelser, så vi kan lægge hus til enhver type fest. Vores sale er smukt indrettet i simpel nordisk stil, med enkle farver. Vi sørger for en flot og indbydende bordopdækning, som giver salene ekstra liv og sjæl. Er der specielle ønsker til borddækningen, er I altid velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere. 

Den mindste af vores sale er Havestuen, som er perfekt til en hyggelig middag med op til ca. 20 personer. Havestuen kan også benyttes i forbindelse med selskaber i Absalonsalen, som er en af vores store sale med plads til 120 personer. 

Havestuen passer perfekt til mindre, intime arrangementer, som familie- eller vennemiddage, fødselsdage, brunch og meget andet. Hvad end behovet er, så kan vi hjælpe med  festlokaler i hyggelige omgivelser.

Havestuen er lys og indbydende og har udgang til en stor, hyggelig terrasse.

Lej et lokale til fest

På Skjalm Hvide Hotel sørger vi for, at gæsterne har alt, hvad de behøver for at få en god fest. Vores køkken sørger for velsmagende mad, som tager udgangspunkt i årstidens aktuelle, friske råvarer. Vores køkken tager inspiration fra det nordiske og franske køkken. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for menuen ved arrangementer. 

Lej et lokale til fest hos Skjalm Hvide Hotel, og læn dig tilbage i hyggelige omgivelser og godt selskab. Vi sørger for det hele, så du ikke mangler noget. Havestuen er et lille og intimt lokale med finurlige detaljer, som indbyder til hyggelige stunder. 

Lej et lokale til fest med booking af overnatning på vores hotel. Vi har 64 værelser, hvor to er eksklusive suiter og to er velindrettede ferielejligheder. I vores behagelige senge, kan I nyde en god nats søvn. 

Ved arrangementer med overnatning medfølger morgenmad i prisen. Vores morgenmad er lækker og mættende.

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.

Ved andre spørgsmål til vores selskabslokaler på Sjælland, er I velkommen til at kontakte os direkte på +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.