Udlejning af festlokaler

På Skjalm Hvide Hotel tilbyder vi udlejning af festlokaler til alle former for arrangementer. Lej et lokale til fest – vi har fem sale i forskellige størrelser, så vi kan lægge hus til enhver type fest. Vores sale er smukt indrettet i simpel nordisk stil, med enkle farver. Vi sørger for en flot og indbydende bordopdækning, som giver salene ekstra liv og sjæl. Er der specielle ønsker til borddækningen, er I altid velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere. Læs mere her om vores udlejning af festlokaler eller ring, så fortæller vi mere om vores leje af lokaler til fest. 

Den mindste af vores sale er Havestuen, som er perfekt til en hyggelig middag med op til ca. 20 personer. Havestuen kan også benyttes i forbindelse med selskaber i Absalonsalen, som er en af vores store sale med plads til 120 personer. 

Havestuen passer perfekt til mindre, intime arrangementer, som familie- eller vennemiddage, fødselsdage, brunch og meget andet. Hvad end behovet er, så kan vi hjælpe med  festlokaler i hyggelige omgivelser. Lej et lokale til fest hos Skjalm Hvide Hotel.

Havestuen er lys og indbydende og har udgang til en stor, hyggelig terrasse.