Bryllup Nordsjælland

Bryllup i Nordsjælland med overnatning for både jer og jeres gæster.

På Skjalm Hvide Hotel i Nordsjælland byder vi vores gæster velkommen i smukke og moderne omgivelser, der danner en idéel ramme om livets store begivenheder.

Hold jeres bryllup i Nordsjælland på Skjalm Hvide Hotel og lad vores skønne hotel danne rammerne omkring Jeres store dag.

Hvad enten I ønsker en stor fest eller et lille intimt bryllup, så har vi stor erfaring med at afholde både de store og små arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at vores brudepar får den bedste rådgivning og hjælp til at skabe det bryllup, de drømmer om for dem og deres gæster.

Vi er beliggende centralt i det naturskønne Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København, og kan dermed tilbyde bryllup med overnatning i Nordsjælland.

På hotellet findes der 4 festlokaler, Absalon, Erik Ejegod, Slottet og Købmanden. Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af vores festlokaler er med direkte udgang til terrasser og have.

På Skjalm Hvide Hotel og med et bryllup i Nordsjælland er i tæt på byen men samtidig også i nogle rolige og romantiske omgivelser.

Alle arrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her har I som  brudepar også rig mulighed for at sætte Jeres eget præg.

 

Klik her, og læs mere om hvad vi kan tilbyde til jeres bryllup..

 

Bryllup med overnatning

Overnat på hotellet sammen med Jeres gæster. Vi har 64 værelser herunder vores Brudesuite, Tårnværelset og 2 ferielejligheder Alle arrangementer kan naturligvis skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder bryllup med overnatning for både jer og Jeres gæster.

Bryllup med overnatning gør det muligt for jer som brudepar at slutte hele oplevelsen og dagen af på bedste vis. Efter en god nats søvn, kan I spise morgenmad med Jeres gæster og her få en rolig afslutning på dagen sammen med Jeres gæster.

Skjalm Hvide Hotel dannede lørdag d. 31/7-21 rammerne for den perfekte bryllupsfest for os. Lige fra ankomsten mærkedes det at personalet elsker at arbejde derude og at kulturen er sund og god, alle var meget hjælpsomme og fleksible i deres tilgang til hvad der måtte komme…” Brudgom, bryllup d. 31 juli 2021

Bryllup med overnatning giver de perfekte rammer for en uforglemmelig dag for jer og jeres gæster. Vi oplever at bryllupper med overnatning er begyndt at blive mere og mere udbredt og med god grund!

Udover de perfekte rammer til fejringen af Jeres bryllup, kan vi også tilbyde de ideelle rammer til afholdelse af vielse og reception. Bryllup med overnatning samt vielse, reception og fest er alt sammen noget vi kan sammensætte ud fra Jeres ønsker… Så hold bryllup på et slot med overnatning hos Skjalm Hvide Hotel!

Bryllup og vielse er to ting som går hånd i hånd

Hold jeres vielse på Skjalm Hvide Hotel og lad vores naturskønne have og fine pavillon danne rammen omkring en romantisk ceremoni udendørs i fantastiske omgivelser. Lad vielsen være en oplevelse ud over det sædvanlige for både Jer og jeres gæster.

Vi sørger for at skabe de helt perfekt rammer. I skal selv kun sørge for en aftale med en giftefoged. Giftefoged kan I de fleste tilfælde være en præst, en borgmester eller måske I kender en i familien som kan vie jer?

Gør oplevelsen fuldendt ved at kombinere vielse, reception og bryllup hos os. Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning igennem hele forløbet og helt op til jeres store dag, hvor vores personale her står klar til at byde jer og jeres gæster velkommen, og være med til at sikre en dag i kærlighedens tegn, som I aldrig vil glemme.

Kontakt os endelig for at høre nærmere om mulighederne i forhold til Jeres bryllup. Det vil glæde os at vise hvad vi kan tilbyde i forhold til jeres ønsker til den store dag.

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores selskabsbrochure.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se vores selskabsbrochure her..