Golfophold Nordsjælland

Tag en pause fra hverdagen og nyd et golfophold på Skjalm Hvide Hotel. Vi tilbyder et golfophold i Nordsjælland, hvor der er betalt greenfee, overnatning på dobbeltværelse, 3-retters middag og morgenmad er inkluderet i prisen. 

På Skjalm Hvide Hotel står vi klar til at byde jer velkommen til afslappende golfophold på Sjælland.

Golfophold

Inkluderer pr. person:

  • Overnatning i dobbelt værelse
  • Velkomstdrink i forbindelse med middagen
  • 3-retters Gourmet middag
  • Valgfri greenfee på en af de baner som vi samarbejder med
  • Morgenmad

Kr. 2795,- for 2 personer i delt dobbeltværelse

Kontakt os hvis der ønskes enkelt værelser. 

Opholdet er gældende i hele år 2023. Bemærk at det ikke er muligt at reservere fredag og lørdag i perioden fra 1 maj til og med 30 september 2023. 


Golfophold Nordsjælland

Skjalm Hvide Hotel samarbejder med otte golfklubber, som du kan booke til golfophold i Nordsjælland med. Listen over vores samarbejdspartnere kan finde her.

Ved et golfophold i Nordsjælland er overnatning på et af vores dobbeltværelser inkluderet. Vores dobbeltværelser er indrettet i en enkel nordisk stil med varme og jordnære farve og øje for de små detaljer. 

I opholdet er en 3-retters gourmetmenu også inkluderet. Vores køkken er inspireret af det nordiske og franske køkken og tager udgangspunkt sæsonens råvarer. Vi anbefaler bordbestilling i vores restaurant. 

Stor og indbydende morgenmad er ligeledes inkluderet i et golfophold på Sjælland. Vores morgenmad er en klassisk morgenmadsbuffet, som ligeledes tager udgangspunkt i sæsonens aktuelle råvarer. 

Et golfophold i Nordsjælland hos Skjalm Hvide Hotel kan bookes via telefon +45 4733 3389.

Har du spørgsmål til booking eller selve opholdet, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller via mail info@shh.dk.