Fest på hotel med overnatning

På Skjalm Hvide Hotel kan der bookes selskabslokaler til fester og arrangementer. Vi tilbyder at holde fest på hotel med overnatning på vores skønne og stilfulde værelser. Vi har i alt 64 værelser, hvor to er suiter og to er ferielejligheder. Værelserne er indrettet i en minimalistisk, nordisk stil, hvor der er fokus på detaljen og plads til ro og afslapning. 

Vi har flere selskabslokaler i forskellige størrelser, så vi kan beværte enhver begivenhed. Én af vores sale er Slottet. Her kan der holdes fest i nostalgiske og private omgivelser. På Slottet er der plads til omkring 45 personer alt efter bordopstilling.

Slottets elegante indretning er med til at give festen en helt speciel stemning og atmosfære.

Slottet har en festsal, to hyggelige stuer og en havestue med udgang til en velindrettet terrasse. 

En fest på hotel med overnatning kan sætte prikken over i’et på et arrangement. I stedet for at skulle finde hjem efter god fest, kan I i stedet trække jer tilbage på et af vores behagelige værelser og nyde en god nats søvn – med morgenmaden serveret næste dag.

Feststed med overnatning

På Skjalm Hvide Hotel gør vi meget ud af, at vores hotel altid er indbydende for vores gæster. Vi gør en dyd ud af bidrage med høj service og hyggelig atmosfære. Vi er et perfekt feststed med overnatning, hvor der er plads til både store og små – og altid sjove – selskaber. 

Bookes der fest med overnatning på vores skønne hotel medfølger morgenmad i prisen. 

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores skønne selskabsbrochure.

Ved andre spørgsmål eller booking af feststed med overnatning, er I velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.