Hotelophold Sjælland

Drømmer du om et unikt og lækkert hotelophold på Sjælland? Vi tilbyder forskellige muligheder for hotelophold til hele familien, kæresteparret eller det store arrangement. Vi råder over 64 værelser, 2 suiter og 2 ferielejligheder, så du kan få det hotelophold på Sjælland, som du drømmer om. Book et ophold og glæd dig til selvforkælelse og idyl.

Dit næste hotelophold på Sjælland

Når du vælger Skjalm Hvide Hotel til dit næste hotelophold, så er du garanteret lækker mad, god overnatning og ikke mindst spændende oplevelser i smukke omgivelser. Både en vandretur eller en cykeltur væk finder du naturoplevelser, gamle bygninger, slotte, museer og meget mere. Derudover kan du både morgen og aften se frem til indbydende lækker mad, inspireret af årstiderne og gode råvarer.

Book et ophold hos Skjalm Hvide Hotel samt en plads i restauranten, så kan du glæde dig til forkælelse og høj kvalitet. Book direkte her på siden eller ring til os på telefon 4733 3389.

Romantisk hotelophold Sjælland

Vores forskellige værelser giver mulighed for lige den oplevelse du ønsker. Skal der slappes af og nydes en kæresteweekend med romantisk hotelophold Sjælland, så kan du skræddersy dit ophold lige som det ønskes. Book et dobbeltværelse eller en suite, nyd maden i restauranten eller bestil roomservice til værelset. Vores hotel er tæt på spændende byer som Hillerød, København og andre byer i Nordsjælland. Der er gratis parkering på hotellet, så man nemt kan tage bilen rundt i Nordsjælland på oplevelser.

Nyd et ophold i unikke og skønne omgivelser, både indendørs og udendørs. Book et af vores moderne og velindrettede værelser, og se frem til lækker fransk-inspireret aftensmad. Er du interesseret i at høre mere om vores hotel, dine muligheder eller vores gode tilbud, så ring endelig på telefon 4733 3389.. Du kan også booke et værelse direkte her på siden.