Enkeltværelse

Skjalm Hvide Hotel har i alt smukke 64 værelser, som alle er skønt indrettet i et minimalistisk og roligt design, hvor der kan findes ro. Vi har roomservice, så mangler du noget, kan du altid henvende dig til receptionen. Vi bringer gerne en kop kaffe eller the til værelset. Vores restaurant er åbent fra 18:00-21:00 mandag-lørdag.

Pris fra: 945,- Kr.

• Værelsesstr.: 14 m2
• Sengebredde – 90 cm
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, skrivebord
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Et ophold på et af vores værelser kan fuldendes ved at morgenmaden bringes til døren. Morgenmad leveret på værelset 150,- Kr.

Enkeltværelse på hotel

Uanset om du skal bruge et enkeltværelse på hotel til forretning eller fornøjelse, tilbyder vi enkeltværelser, hvor der kan lades op. På vores enkeltværelse kan du nyde et afslappende ophold, hvor du ikke bliver forstyrret. Vores rolige omgivelser tæt på naturen, giver dig plads til fordybelse og selvforkælelse. 

Ønsker du et aktivt ophold er vi tæt beliggende på både vandre- og cykelruter, så du kan være aktiv. Ønsker du mere at være kulturel og opleve de lokale perler i Nordsjælland, ligger vi tæt på Frederikssund, Hillerød, Helsingør og Roskilde. Nordsjælland har både smuk natur og spændende seværdigheder. Tæt ved Skjalm Hvide Hotel kan du blandt andet opleve kunstmuseet J.F. Willumsens Museum, Frederikssund Vikingeboplads og Herregårdsmuseet Selsø Slot. Her på vores hjemmeside kan du læse mere om de lokale seværdigheder. Ellers kan du under dit ophold altid finde brochure på vores hotel, hvor du kan finde inspiration og forslag til udflugter og seværdigheder i hele Nordsjælland. 

Ønsker du at bestille et enkeltværelse på hotel, kan du booke online ved at følge linket øverst på siden. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 

+45 4733 3389 eller mail info@shh.dk.