Lille dobbeltværelse

Har I brug for en lille getaway til et idyllisk og roligt sted tæt på natur og lokale seværdigheder i Nordsjælland? Hos Skjalm Hvide Hotel kan I booke ophold i et af vores dobbeltværelser. Vi tilbyder roomservice til alle vores værelser, så ønsker I kaffe/the eller mad serveret på værelset, sørger vi gerne for dette.

Vi har to typer af små dobbeltværelser: Lille dobbeltværelse med 160 cm. seng og Queensize værelse med 140 cm seng.
Begge typer værelser kan rumme op til 2 personer.

Queensize værelse pris fra: 1045,- Kr. 2 personer
(Ved 1 person er prisen fra 945,- kr.)

Lille dobbelt værelse pris fra: 1.145,- Kr. 2 personer
(Ved 1 person er prisen fra 1045,- kr.)

• Værelsesstr.: fra 15 m2
• Sengebredde – 140 eller 160 cm
• Faciliteter: TV, hårtørrer, gratis trådløst internet, skrivebord
• Morgenmad er inklusiv i prisen

Et ophold på et af vores værelser kan fuldendes ved at der står kold cava på værelset ved ankomst. Derudover kan morgenmaden også bringes til døren.

Priser er som følger:

Cava Semi Sec flaske 398,- Kr.
Morgenmad leveret på værelset 150,- Kr.

Hotel dobbeltværelse

Et hotel dobbeltværelse hos Skjalm Hvide Hotel er perfekt til en getaway, hvor I for en stund kan komme væk fra hverdagen og glemme tid og sted. På vores hotel kan I nyde god komfort, høj service og velsmagende mad. I kan bruge opholdet til at lade batterierne op i hinandens selskab i hyggelige omgivelser, hvor der både er vandre- og cykelruter tæt på. Vi ligger også tæt på Roskilde, Helsingør og København, hvor I kan nyde bylivet og de lokale attraktioner. 

Ønsker du at booke et romantisk ophold eller en getaway med dine veninde eller ven, så book opholdet online ved at følge linket øverst på siden. Har I spørgsmål til opholdet, er I velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 4733 3389 eller mail info@shh.dk