Konfirmation

Skjalm Hvide Hotel har de perfekte rammer for afholdelse af konfirmation. Vi har 4 festlokaler, hvoraf flere er med mulighed for at gå udenfor og benytte sig af vores terrasser eller grønne have.

Hvad enten det skal være den helt store familiefest, eller et arrangement kun for de nærmeste, så har vi de perfekte lokaler til dette. Vi har lokaler som egner sig til enhver størrelses konfirmation.

Konfirmationsarrangementer kan afholdes på mange forskellige måder. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde lige præcis det arrangement som passer til jer.

Vi tilbyder frokost- og aftenarrangementer i forbindelse med konfirmation, og her kan arrangementer også være med og uden overnatning. Vi står klar med rådgivning fra første øjeblik. I vil være i trygge hænder igennem hele processen. På selve dagen sørger vi for det hele, således at I alle kan læne jer tilbage og nyde dagen sammen med de nærmeste.

Alle vores konfirmationsarrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her tager vi selvfølgelig også højde for konfirmandens egne ønsker til dagen.

Alle vores menuer til vores konfirmationsarrangementer er sammensat af sæsonens råvarer.

Vi er beliggende centralt i det naturskønne Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København, som gør det nemt for jer og Jeres gæster at komme til hotellet. Udover gratis parkering går der også offentligt transport lige til døren.

Få mere info om vores konfirmationsarrangementer i den blå boks til højre, og tag et kig i vores konfirmationsbrochure. Kontakt os gerne hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller en snak omkring hvad vi kan tilbyde i forhold til afholdelse af Jeres konfirmation.