Hotel Konfirmation – lokaler i Nordsjælland

Skjalm Hvide Hotel danner de perfekte rammer for afholdelse af konfirmation med lokaler i Nordsjælland. Vi har 4 charmerende festlokaler til hotel konfirmation, hvoraf flere har velindrettede udendørs loungeområder, hyggelige terrasser eller adgang til den frodige grønne have.

Hvad enten det skal være den helt store familiefest, eller et arrangement kun for de nærmeste, så har vi de perfekte konfirmationslokaler til dette. Vi har lokaler som egner sig til enhver størrelses konfirmation.

Konfirmationsarrangementer kan afholdes på mange forskellige måder. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde lige præcis det arrangement som passer til jer.

Vi tilbyder frokost- og aftenarrangementer i forbindelse med konfirmation, og her kan arrangementer også være med og uden overnatning. Vi står klar med rådgivning fra første øjeblik. I vil være i trygge hænder igennem hele processen. På selve dagen sørger vi for det hele, således at I alle kan læne jer tilbage og nyde dagen sammen med de nærmeste.

Alle vores konfirmationsarrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her tager vi selvfølgelig også højde for konfirmandens egne ønsker til dagen.

Alle vores menuer til vores konfirmationsarrangementer er sammensat af sæsonens råvarer, så I får det mest friske og bedste på jeres tallerken.