Weekendophold Nordsjælland

På jagt efter det perfekte hotel til weekendophold Nordsjælland? Oplev det rene luksus, lækker mad, smuk natur kombineret med gode værelser hos Skjalm Hvide Hotel. Vi er beliggende i Nordsjælland, der byder på flere skønne oplevelser i både byer og naturen. Tag en weekend væk fra byen eller de vante omgivelser, og nyd roen og charmen med et weekendophold i Nordsjælland. Book dit ønskede værelse allerede nu.

Et romantisk weekendophold Nordsjælland

Invitér din elskede på en skøn oplevelse med romantisk weekendophold i Nordsjælland. Vi byder på moderne og smagfulde værelser med rig mulighed for afslapning og ny energi. Det perfekte sted for en weekend, der skal indebære hygge og afslapning. Du vil opleve lækker mad i vores fransk-inspirerede restaurant eller få det serveret som roomservice, hvis det er ønsket. Vores kokke gør deres yderste for at give dig og din elskede en gastronomisk oplevelse, der ikke er til at glemme. 

Foruden lækker mad og værelser er der rig mulighed for interessante udflugter på gåben, cykel eller i bil. Skønne attraktioner som Jægerspris Slot, flere museer, Frederiksborg Slot eller Roskilde Domkirke samt meget mere ligger ikke langt fra hotellet. Til de varme sommerdage er der også muligheder for badeture og fiskeri i nærheden. Læs meget mere om vores seværdigheder her på siden eller kontakt os på 4733 3389 for at høre mere om dine muligheder på Skjalm Hvide Hotel.

Besøg Skjalm Hvide Hotel

Vi er blot 40 minutters kørsel fra København og er derfor et oplagt valg til det dejlige weekendophold med afslapning og lækker mad. Book et værelse her på siden eller kontakt os på telefon 4733 3389 med dine spørgsmål. Glæde dig til ægte idyl med lækker mad, gode værelse og smukke omgivelser til et romantisk weekendophold, der er nemt tilgængeligt. Den perfekte get-away fra hverdagens stress og pligter.