Restaurant i Slangerup

Vores restaurant i Slangerup serverer mad, som er inspireret af årstiderne og de skiftende sæsoners råvarer. Retterne tager afsæt i det nordiske og det franske køkken. Restauranten er indbydende og indrettet i stil med resten af hotellet i varme og jordnære farver. De enkle detaljer giver restauranten dens charme og og rolige energi, hvor der er plads til, at I kan læne jer tilbage og lade jer forkæle af vores kokke og spisested.

I hverdagene mandag til torsdag har vi en dagens ret, samt en ala carte menu:

Se ala carte menuen her…

Ved flere større arrangementer på hotellet, vil der i vores restaurant blive serveret en 3-retters middag samt en dagens ret den pågældende dag.

Fredag og lørdag vil der blive serveret en 3-retters middag.

  • 3-retter: 425 kr.
  • 2-retter 325 kr.
  • 1-ret 245 kr.

* Ved spørgsmål om allergener er I velkommen til at kontakte os. 

Bordbestilling er nødvendigt, hvad enten du er overnattende gæst på hotellet eller kommer udefra.

Restauranten vil være lukket fredage og lørdage i perioden fra d. 1 maj til og med d. 30 september. 

Besøges restauranten i forbindelse med ophold på Skjalm Hvide Hotel, så tilbyder vi roomservice, hvis maden ønskes leveret til værelset. 

Vores køkken lukker kl. 21:00 og restauranten lukker kl. 22:00.

Spisesteder i Slangerup

Er I på udkig efter spisesteder i Slangerup, kan I bestille bord på Skjalm Hvide Hotels restaurant og nyde et måltid, hvor der kælet for ingredienserne. Vores råvarer er i høj kvalitet og nøje udvalgt, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse. 

Er I på besøg langvejs fra, kan der bookes overnatning på et vores 64 værelser. Vi har to eksklusive suiter og to velindrettede ferielejligheder, hvor der kan redes op til flere end to. Vores resterende 60 værelser er fordelt mellem enkelt- og dobbeltværelser. 

Ved interesse for booking af bord på Skjalm Hvide Hotels restaurant i Slangerup, er I velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 4733 3389.