Fest på Hotel

Fest på hotel i Nordsjælland med overnatning for både jer og jeres gæster.

På Skjalm Hvide Hotel i Nordsjælland byder vi vores gæster velkommen i smukke og moderne omgivelser, der danner en idéel ramme om livets store begivenheder.

Hold jeres fest på Skjalm Hvide Hotel og lad vores skønne hotel danne rammerne omkring Jeres fest. Hvad enten I ønsker en stor fest eller et lille intimt arrangement, så har vi mulighed for at danne rammerne omkring en fest på hotellet.

Vi er beliggende centralt i Nordsjælland kun 35 minutters kørsel fra København, og kan dermed tilbyde fest med overnatning på hotellet.

På hotellet findes der 4 fest lokaler, Absalon, Erik Ejegod, Slottet og Købmanden. Vi har en stor have og grønne omgivelser. Flere af vores festlokaler er med direkte udgang til terrasser og have. Med en fest på hotellet er i tæt på byen men samtidig også i nogle rolige og naturskønne omgivelser.

Alle arrangementer inkluderer blomster, tjenere og standard opdækning. Her har I som  værtspar også rig mulighed for at sætte Jeres eget præg.

Klik her, og læs meget mere om vores arrangementer..

Fest med overnatning

Overnat på hotellet sammen med Jeres gæster. Vi har 64 værelser herunder vores Brudesuite, Tårnværelset og 2 ferielejligheder Alle arrangementer kan naturligvis skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder fester med overnatning for både jer og Jeres gæster.

En fest med overnatning på hotellet, danner nogle rammer for jeres fest, hvor det er muligt at slutte hele oplevelsen af på bedste vis. Efter en god nats søvn, kan I spise morgenmad med Jeres gæster og her få en rolig afslutning på dagen sammen med Jeres gæster.

En fest med overnatning giver de perfekte rammer for en uforglemmelig dag for jer og jeres gæster. Vi oplever at fester med overnatning er begyndt at blive mere og mere udbredt og med god grund!

“Alt var perfekt: Lokaler, mad, personale, værelser – alt klappede bare uden at jeg skulle tænke på andet end at have en dejlig fest.
Jeg vil til enhver tid anbefale dette dejlige sted.” – Vært, fødselsdag januar 2022 

Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning igennem hele forløbet og helt op til selve dagen. Hvad enten det drejer sig om fest eller overnatning, så vil vores personale stå klar til at byde jer og jeres gæster velkommen, og være med til at sikre en dag som I aldrig vil glemme.

Kontakt os endelig for at høre nærmere om mulighederne i forhold til afholdelse af fest med overnatning på hotellet.

Se mere info i den blå boks til højre, og tag et kig i vores selskabsbrochure.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.